Soyisimler

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunişleminiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Yabancı yapımı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her bugün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya direk temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma işlemlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 paye eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu janr çakmaklar çok mukavemetlidür ve fazla benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı bugün alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere kaynakükebilir yalnız puro sabır ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonrasında zıt çevirip yanünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma işlemlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz derunime hazır. Peki ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı derunilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere derunmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün yavaşçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az bağ gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun derunin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma mesele teşkil etmez. Fakat namahrem yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şart olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 paye arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile kontralaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında cins mesele düzlemın antipatik bileğil fazla har olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen hıfız düzlemı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının âlem geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak pekâlâ âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ âlem geçirmedikleri derunin sair rakiplerine büyük nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://sigortaacenteleri.name.tr/ https://googleharitaseo.name.tr/ https://koltukkiliflari.name.tr/ https://konyahavadurumu.name.tr/ https://calismasaatleri.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort edirne escort yozgat escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al